O veste foarte buna!

Iata ca s-a intamplat! Ministerul Emiratelor Arabe Unite a anuntat ca cetatenii a inca 13 state membre ale Uniunii Europene vor putea intra pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite fara a mai fi nevoie in prealabil de aplicarea in avans pentru viza. Aceste tari sunt: Poland, Slovenia, Slovakia, Czech Republic, Lithuania, Hungary, Latvia, Estonia, Malta, Cyprus, Croatia, Romania and Bulgaria.

Ce inseamna pentru Romania?

In primul rand nu mai sunt necesare chinurile si emotiile aplicarii pentru obtinerea vizei, in avans cu pana la doua luni asa cum se intampla pana acum. Sunt evitate si si surprizele aferente pe care nu putini romani le-au „experimentat” din pacate pe pielea lor in trecut cu unele agentii, trezindu-se in ziua plecarii fara viza obtinuta desi au aplicat din timp. Si nu in ultimul rand, la intrarea in Dubai buzunarul nostru individual va fi mai plin cu 80-120 EUR, cat costa in acest moment demersul de obtinere anticipata a vizei.

Mai mult, va scadea costul calatoriilor catre Asia! Pana acum, desi puteam zbura destul de ieftin cu WizzAir pe aeroportul Al-Maktoum din Dubai, pentru a lua o alta cursa de pe aeroportul international Dubai era necesara viza, atat la dus cat si la intors, indiferent de durata escalei. Deci aproximativ 200 EUR mai putin pentru legaturile prin Dubai, sau altfel spus ne vom putea bucura cu adevarat de cursele mai eficiente din punct de vedere cost  catre destinatii din Asia via Dubai.

Sa mergem in Dubai! Merita, va rog sa ma credeti 🙂

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s